Rijwoningen

Vrij op naam: vanaf € 328.500,-

nieuwbouw nijkerk beektuinen

Uniek wonen

Langs de groene uitloper van de Beektuinen komen 3 prachtige woningen, een drie-onder-één-kap. Deze woningen zijn 6 meter breed en allemaal een unieke uitstraling en mogelijkheden.

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte: circa 141 t/m 154 m²
Aantal woningen: 3 woningen

 

Belangrijkste opties en kenmerken

Ligging tuin: Zuid
Aantal slaapkamers: 3 slaapkamer, uit te bereiden naar meer
Opties:
 • Uitbouw keuken 120 of 240 cm
 • Dubbele openslaande deuren in achtergevel
 • Schuifpui in achtergevel
 • Dakramen
 • Zolderindeling voor het creëeren van extra slaapkamers
 • Erker aan de zijgevel (hoekwoning)
 • Uiteraard zijn extra duurzaamheidsmaatregelen mogelijk, waaronder het plaatsen van extra zonnepanelen.

Voordelen

 • Inclusief sanitair en tegelwerk
 • Vloerverwarming op iedere woonlaag middels warmtepomp
 • PV panelen
 • Homies huisautomatisering

Hoekwoning diep

Bouwnummer 14

Langs de groene uitloper van de Beektuinen komt dit mooie hoekhuis. De woonkamer is heerlijk licht door de dubbele deuren en ramen in de zij- en achtergevel. De woning is 6 meter breed, waardoor je een zeer riante woonkamer hebt. De keuken ligt aan de voorzijde en is extra groot door een uitbouw. Er is hierdoor ook meer ruimte op de verdieping.
Boven zijn er drie slaapkamers waarvan er één een dakkapel heeft. De zolder is groot genoeg om hier nog een kamer of hobbyruimte te realiseren. De hoekwoning heeft een extra brede kavel met achterom. In de tuin staat een berging. De tuin grenst over de volle diepte aan het groen!

Tussenwoning

Bouwnummer 15

In het midden van de twee hoekwoningen staat deze rijwoning van bijna 6 meter breed. Door de grote raampartijen is het altijd licht in de woning.
Door de ruime beukmaat van de woning zijn de slaapkamers op de eerste verdieping lekker ruim. In de badkamer met daglicht, douche en wastafel zit standaard een tweede toilet. De zolder is lekker ruim en biedt ruimte voor diverse inrichtingsmogelijkheden.
De tuin is zuid georiënteerd en heeft een berging bij de achtererfgrens. Parkeren kan in het naastgelegen parkeerhofje, dus altijd genoeg plek!

Hoekwoning

Bouwnummer 16

Dit mooie hoekhuis onderscheidt zichzelf met een karakteristiek erker-kozijn in de keuken en een groot raam in de zijgevel. Hierdoor wordt de woning lekker licht. De woonkamer is bijna zes meter breed en biedt hierdoor veel mogelijkheden.
Op de verdieping zijn drie fraaie slaapkamer gesitueerd met genoeg ruimte voor kasten en bureaus. Op zolder is er voldoende ruimte voor diverse indelingsmogelijkheden.
Parkeren kan op je eigen parkeerplaats achter in de zuidgeoriënteerde tuin. Hier staat ook een berging voor je fiets en tuinspullen.

Plattegronden

⇽ Gebruik de tabbladen hieronder ⇾

Klik op de bovenstaande plattegronden of op de onderstaande button om de vergrote versie van de plattegronden te downloaden.

Downloads bekijken »

Heb je interesse of wil je meer weten?

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Heb je een woning op het oog die onder optie staat? Wees dan niet getreurd, je kunt je inschrijven als reservekandidaat. Heb je vragen, wil je inschrijven op een bouwnummer of wil je meer weten het project? Neem dan contact met ons op.

 

Of gebruik de volgende stappen:

Stap 1 – Bekijk de woningen

Bekijk de beschrijving, de video’s en de VR-tour. Bekijk ook de downloads, zoals de prijslijst en de brochure op de downloadpagina.

Stap 2 – Kies bouwnummer(s)

Bekijk de Kavelkaart en bepaal welke bouwnummers jouw voorkeur hebben. Met de filters vind je eenvoudig de woning die bij je past.

Kavelkaart bekijken →

Stap 3 – Neem contact op

Interesse? Vraag de brochure aan. Inschrijven op een bouwnummer of heb je vragen? Neem dan contact op met de makelaars. Dan helpen we je verder.

Neem contact op →

Meer weten?
We helpen je graag verder! Neem contact op met Midden Nederland Makelaars via 033 - 2460601
of met Koudijs Makelaars via 0342 – 786 750

Brochure thuis ontvangen?
Handig! Vul het onderstaande formulier in en we sturen alle informatie,
zoals de brochure en de prijslijst, naar je toe.

Wilt u precies weten hoe wij met jouw gegevens omgaan? Dat lees je in ons privacy statement.